Strip Studio Schagen
                            

Referenties

"Paul werkt nu vele jaren als vrijwilliger bij Stichting Intermobiel.  Paul heeft vele tekeningen voor Stichting Intermobiel gemaakt. Deze tekeningen worden op onze website www.intermobiel.com geplaatst en in ons digitale Mobiel Magazine dat twee keer per jaar verschijnt. Paul krijgt een idee voorgelegd om daar een passende tekening bij te maken bijvoorbeeld aan de hand van een actuele situatie op het gebied van zorg en welzijn of hij krijgt een column of een artikel voorgelegd waar wij vanuit Intermobiel een passende tekening bij willen hebben.

Er zijn weinig goede tekeningen op het gebied van 'handicap' humor over het hebben van een lichamelijke handicap. Vandaar dat wij ook zo blij zijn met Paul, want nu is dat er dus wel! We zijn erg tevreden over het werk dat hij voor ons gemaakt heeft. Het is best moeilijk als buitenstaander, omdat hij geen fysieke handicap heeft, om een goede geschikte tekening te maken, maar dat zie je bij Paul totaal niet terug in zijn tekeningen. De tekeningen die hij heeft gemaakt worden ook goed ontvangen door de schrijver,  geïnterviewde en de lezers. Tevens maakt hij al vele jaren de kerstkaart voor de stichting.

Het werk van Paul kenmerkt zich door de mooie uitgewerkte gekleurde tekeningen/cartoons. Het is erg netjes afgewerkt en authentiek. Je herkent zijn werk meteen. Je kunt zien dat er veel tijd, energie en creativiteit in zijn werk zit. Het meest sublieme van Paul vind ik hoe hij ons logo in een tekening verwerkt om ons werk te beschermen. Het contact met Paul verloopt veelal via de mail op een prettige wijze.  Hij reageert snel en heeft tekeningen altijd voor de deadline af.  Ik raad hem dus zeker aan voor wat u ook zoekt op het gebied van tekeningen.'  

Met vriendelijke groet,
Veroni Steentjes,
voorzitter en initiatiefneemster van Stichting Intermobiel

 

 
E-mail
Info