Strip Studio Schagen
                            

Het allerlaatste nieuws

DEEL 3 UIT!
k heb al twee leesboekjes uitgebracht Gezwam (deel1) en Gezwammender (deel 2). Ik heb nu een nieuw deel, deel 3 dus, uitgebracht genaamd Zwamtoons. Deel 1 en 2 zijn meer stripverhaaltjes. Deel 3 heeft losse tekeningen met de nodige humor en woordspelingen.
De boekjes kosten slechts € 5,- per stuk met verzendkosten. Een leuk cadeautje voor de feestdagen maar ook voor een verjaardag of om het lezen te bevorderen van je (klein)kind en samen te lachten om de grappen die erin zitten. Het is voor de leeftijd van 5-10 jaar. Succes verzekerd! Stuur een mailtje als je een deel of ze alle drie wilt bestellen. Je krijgt via de mail de kosten en betaalgegevens. 

 


S
trip Studio Schagen is door RTL uitgekozen om stripjes te maken voor in de Metro met de naam zit een gabber in de metro. Iedere donderdag wordt een nieuwe cartoon geplaatst tot de voorstellingen in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn. De strips zijn ter promotie van de voorstellingen van de GABBERS. Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali zorgen op 29 en 30 juni 2018 voor een avond niets anders dan lol, plezier en keihard lachen in De Ziggo Dome in Amsterdam. Ik krijg een grap aangeleverd van de Gabbers en ik moet er dan een passende strip bij maken. Ik ben erg trots op deze nieuwe grote opdracht! Hieronder staan de zeven strips die ik hiervoor gemaakt heb. 

28 juni 2018, de zevende strip Zit een Gabber in de metro...


21 juni 2018, de zesde strip Zit een Gabber in de metro..

14 juni 2018, de vijfde strip Zit een Gabber in de metro..


7 juni 2018, de vierde strip Zit een Gabber in de metro...….

31 mei, De derde strip zit een Gabber in de metra.


24 mei, De tweede strip Zit een Gabber in de Metro.


17 mei 2018, De eerste strip Zit een Gabber in de Metro  

 

 

 
E-mail
Info