Strip Studio Schagen
                            
 

Over mij 

Paul Stoel cartonist en striptekenaar

Mijn naam is Paul Stoel (1968), ik ben gelukkig in de liefde en heb twee kinderen. Ik teken al mijn hele leven. Sinds 2010 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen onder de naam Strip Studio Schagen. Ik teken voornamelijk strips en cartoons en ik geef regelmatig workshops op scholen en bij de Blauwe Schuit in Hoorn.

Ik leer je tijdens een workshop gemakkelijk een stripfiguurtje te maken en dat langzaam uit te werken tot een mooie cartoon of een strippagina. Ik laat je anders kijken naar gebeurtenissen die je vervolgens weer in je strips kunt gebruiken. Met een creatieve geest maak je van iets kleins en onschuldigs een prachtige tekening.

Zelf kan ik al mijn creativiteit helemaal kwijt in het tekenen. Als een regisseur bepaal ik wat er in mijn tekeningen gebeurt. Ik daag mezelf elke keer uit om origineel te blijven.

Vaste opdrachtgevers:

Kustwacht Nederland, Stichting Intermobiel, Schager Weekblad, Douane/Belastingdienst Nederland, en Boekenbijlage.nl. 

Verder heb ik tekeningen gemaakt voor: RTL voor de concerten van de Gabbers Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali, Defensie, diverse lokale kranten, kinderboeken, een studentenvereniging, projecten op basisscholen, diverse opdrachtgevers uit Belgie, Engeland en Amerika....en nog heel veel meer.

Bestellen stripboekjes
Ik heb vier stripboekjes uitgebracht van Gezwam (deel 1) en Gezwammerder (deel 2) en Zwamtoons (deel3) en Gezwam, the best of.... of niet (deel 4). Beide boekjes bevatten 60 korte hilarische stripjes met onder andere leuke woordspelingen. Ze zijn voor kinderen in de leeftijd van 5-8 jaar. Deel 1,2 en 3 kosten slechts 3,- en deel 4 kost 
6,- Als u interesse heeft, mail dan uw bestelling naar stripstudioschagen@gmail.com. U ontvangt dan de betaalgegevens en de kosten.     


 

 
E-mail
Info